Menü

Szállítási és fizetési információk

FIZETÉSI MÓDOK

BANKI ÁTUTALÁS

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti.

Az átutaláshoz szükséges adatok

Kedvezményezett bankja: Cib Bank Zrt.

Kedvezményezett neve: Kondiszer Bt.

Adószám: 20564610-2-13

Cégjegyzékszám: Cg. 13-06-060925

Kedvezményezett számlaszáma: 10700244-25573905-51100005

UTÁNVÉTEL

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor szeretnéd kiegyenlíteni, akkor válaszd az Utánvétes fizetési módot. Utánvétes fizetés esetén 250 Ft-os kezelési költség kerül felszámolásra.

KÉSZPÉNZES FIZETÉS

Lehetőséged van a termék árát átvételkor készpénzben kifizetni. Ezt vagy személyes, műhelyünkben történő átvételkor teheted, vagy a Fáma futárnál. További részleteket a következő fejezetben olvashatsz.

 

ÁTVÉTELI/SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

HÁZHOZ KÉZBESÍTÉS FÁMA FUTÁRSZOLGÁLATTAL

A Fáma  Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén – amennyiben a kiválasztott termék(ek) készleten/raktáron van(nak) – a Felhasználó a megrendelés során kiszállítási időpontot választhat. Egyéb esetekben a kiszállítás időpontjáról vagy várható időpontjáról e-mailben vagy telefonon kap értesítést. 

A házhoz szállítás költségei a következőképp alakulnak a vásárlás összértékétől függően:

  • 0 - 5.000 Ft: 1170 Ft + utánvét kezelési költsége
  • 5.000 - 12.000 Ft: 900 Ft + utánvét kezelési költsége
  • 12.000 Ft felett ingyenes

Fizetési módok: Utánvétel vagy előre utalás.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Lehetőség van a csomagok átvételére a gödöllői gyártóműhely címén: 2100 Gödöllő, Dózsa György út 69. szám alatt időpont egyeztetéssel. Fizetési mód: készpénz. Szállítási költség: Ingyenes

Ezen felül a Kreatívellátó üzletben, melynek címe: 2100 Gödöllő szabadság tér 14. szám alatt nyitvatartási időben. Fizetési mód: előreutalással. Szállítási költség: Ingyenes

A bolt nyitvatartási ideje:

  • Hétfő-Péntek: 10:00-18:00 
  • Szombat: 10:00-16:00
  • Vasárnap: zárva

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

A Felhasználó saját érdekében, a későbbi bizonyítás megkönnyítése érdekében köteles a kiszállítás időpontjában a csomag teljességét, személyes átvétel esetén a termék(ek) darabszámát ellenőrizni, és az átvételi elismervényt aláírni. Sérült csomagolás esetén a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hibá(ka)t. A termék(ek) sértetlenségét is az átvételkor kell ellenőrizni, és mennyiségi hiány vagy sérült termék(ek) esetén is célszerű a helyszínen jegyzőkönyvben rögzíteni a hiányt vagy a hibá(ka)t. Mennyiségi, illetve sérültség miatti reklamáció aggálytalan elfogadása érdekében célszerű a csomag felbontásáról videofelvételt készíteni, amelyen jó minőségben, egyértelműen látszik, hogy a csomag a felvétel indulásakor bontatlan volt, és a felvétel vágatlanul rögzíti a csomag teljes tartalmát. Ha a kiszállítás során a termék(ek)et tartalmazó csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal megkísérli a csomag újbóli kiszállítását. A kiszállítás munkanaponként 8-17 óra között történik.

A vásárló köteles olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítási intervallumban elérhető.

További információk az ÁSZF-ben találhatóak.